Veiledning

Vårt produktutvalg er stort. For å gjøre det mulig å bla gjennom et stort utvalg av mye spennende produkter til din bil, har vi gjort tilgjengelig produktkataloger fra våre leverandører. For å gjøre dette litt organisert har vi delt opp våre kataloger i to grupper. 

Samlekataloger

PDF samlekataloger for dekk og felgerDette er dekk og felg katalogene fra våre leverandører, med et stort utvalg dekk, felger og rekvisita til din bil. Disse samlekatalogene har derfor varierte merker i sitt produktutvalg. 

Merkekataloger

PDF kataloger for merkeprodukterHer finner du rene merkekataloger slik som fra Nokian, Michelin, Pirelli med flere. Om du vet at du ønsker et merkedekk er dette veien å gå. Vi skaffer det du ønsker og har kort leveringstid. 

Finne riktige felger

Felg riktig dekk og felgDet finnes en del "felgkonfiguratorer" på nettet. Noen av disse er beregnet for en serie felger for en serie merker. Så det kan være fint å sjekke flere konfiguratorer siden de er beregnet for varierte felgmerker. 

  • Alcar.de -Tysk konfigurator for AEZ, Dots, Dezent og Enzo felger
  • Felgimport.no -Navigeringsliste for kjøretøy

Informasjon om ditt kjøretøy

Vegvesen.noTrenger du å finne riktig informasjon om ditt kjøretøy kan du gjøre dette på forsiden vår. Denne informasjonen er nyttig å ha når du kontakter oss for dekk og felg slik at vi kan finne det riktige produkter til deg med en gang. Etter du har søkt opp ditt kjøretøy, ha denne siden oppe når du ringer oss. Du kan også sende linken som kommer opp i adressefeltet til oss på mail med din forespørsel. 

Når du sjekker ditt registreringsnummer på vår forside, vil et nytt vindu fra Vegvesen.no komme opp. Du kan også gå hit: