Leverandører

Fevik Dekk har et stort antall grosistleverandører som gjør at vi har et enormt utvalg av dekk, felg og rekvisita til våre kunder. Du finner det du trenger via en av våre leverandørkataloger og får den gode og riktige prisen hos oss. Vi er forhandler for disse leverandørene, og kunder kan ikke direkte handle selv fra disse. 

Se våre produktkataloger under Felger og Dekk, eller kontakt oss for veiledning og pris. 

Her finner du våre leverandører: 

Norgesdekk

Norgesdekk AsNorges bredeste utvalg av dekk og felger til personbiler, lastebiler og landbrukskjøretøyer.

HØY KOMPETANSE. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk.

PRODUSENTUAVHENGIG. Vi er Norges største produsentuavhengige dekkgrossist og har landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle formål. Gjennom lokalisering i Oslo,Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Jæren, er vi i stand til å levere samme dag til det aller meste av markedet.

STØRST UTVALG. Vår handlekraft og kunnskap gjør Norgesdekk til den beste garantien for utvalg, tilgjengelighet og gunstige priser.

 

Nordisk Dekkimport As

Nordisk Dekkimport AsNDI Danmark - grunnlagt i 1970 Fra starten i 1970 som en liten dekkbutikk med salg og montering av dekk har NDI utviklet seg til å bli ett internasjonalt konsern med selskaper i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og England.

Alle overordnede beslutninger og aktiviteter i Europa styres fra konsernets hovedkontor i Brørup, Danmark. Konsernet importerer alle typer dekk fra hele verden - alt fra små trillebårdekk til de største anleggsdekk. Importen omfatter også smøreoljer, batterier og bildeler.

Felgimport Norge As

Felgimport Norge AsFelgimport Norge AS er kjent som importør og distributør av merkevarer innen felger. Vi har også annen type rekvisita som f.eks. Supersprint effektanlegg, Green Cotton Air sportsluftfiltere, MOMO ratt, gearkuler og pedaler, m.m. i vårt sortiment.

I tillegg fører vi MOMO Racing utstyr med FIA-godkjennelse for de aller fleste klassifiseringer. Vi har produkter som bidrar til å gi bilen din bedre egenskaper, høyere markedsverdi, personlighet og særpreg! Våre produkter kan du kjøpe hos en våre mange forhandlere rundt om i landet.

Gummi Centralen As

Gummi Centralen AsGummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, mc, last, og buss. Vi er også importør av Trelleborg landbruksdekk i tillegg til ATS og Anzio aluminiumfelger. Selskapet holder til i egne kontor- og lagerlokaler på Hvalstad i Asker, 17 km sør for Oslo. Vi er i dag til sammen 18 ansatte i selskapet.

Pure Wheels As

Du vil finne våre merkevarer Larzon og Pure Wheels hos dekkforhandlerne og bilforretningene i Norge. Pure Wheels AS drives og eies av Jan Holstad som har solgt felger i Norge siden 1977. Alt salg foregår gjennom våre forhandlere, men vi sender gjerne katalog til privatpersoner med anbefaling om forhandlere i ditt distrikt.

Sjekk vår vognliste hvor du finner hvilke felger som passer til din bil. Her vil du også finne en del felger som ikke er i vårt standardsortiment.

GS Bildeler

GS Bildelerlandets største frittstående leverandør av BMW-deler! Vi har nå åpnet vår nye nettbutikk, og jobber fortsatt med å oppgradere våre nye nettsider. Vi har alt i BMW-deler, originale BMW-deler, alternative BMW-deler, brukte BMW-deler, BMW-effekter, felger og dekk. 

Bilprodukter As

Bilprodukter AsFelgleverandør ved Skedsmokorset i Oslo med en pent utvalg av kvalitetsfelger.  De står for design, kvalitet og et godt sortement.